середа, 12 квітня 2017 14:01

Затримали серійного грабіжника, який зривав з жінок золоті прикраси

Затримали серійного грабіжника, який зривав з жінок золоті прикраси
Спіймали любителя золотих прикрас ФОТО: 112.ua

У Києві засудили серійного грабіжника, який на вулицях зривав з жінок золоті прикраси.

Про це повідомив відділ комунікації столичної поліції.

"Чоловік вибирав жінок і слідував за ними. У під'їзді на них нападав. Грабіжник бив потерпілих і грабував. За кілька місяців до правоохоронців звернулося 10 жінок. Діяв за однаковою схемою. На одну із них накинувся в ліфті, погрожував ножем. Потерпілі описали свого кривдника. Неподалік останнього злочину його затримали", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залицяльник зарізав жінку біля її під'їзду

З'ясувалося, що чоловік - місцевий житель. Раніше вже мав проблеми з законом. У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину. Вироком Оболонського районного суду міста Києва зловмисника засуджено до 7 років позбавлення волі.

У Києві двоє чоловіків грабували жінок після інтернет-знайомств. Одну з них - зґвалтували. Після цього відібрали у потерпілої золотий ланцюжок і 2,5 тис. грн. За деякий час "кавалера" розшукали. Його спіймали в кафе з новою подругою. Затриманий пограбував кількох жінок за допомогою снодійного. Спочатку діяв сам, згодом підключив товариша. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Затримали серійного грабіжника, який зривав з жінок золоті прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі