субота, 22 червня 2019 14:06

Затримали педофіла, який розбещував п'ятирічну дівчинку

Затримали педофіла, який розбещував п'ятирічну дівчинку
Педофілу загрожує до 8 років позбавлення волі. Фото: ua.korrespondent.net

На Волині поліція затримала за підозрою в розбещенні 5-річної дівчинки 41-річного раніше судимого чоловіка. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні.

"Вчора, 21 червня, ввечері на лінію служби "102" поліції надійшло повідомлення від 46-річної мешканки області про вчинення односельчанином розпусних дій щодо її 5-річної дочки. Поліцейські відразу ж затримали і доставили 41-річного зловмисника у відділення поліції. Встановлено, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів", - ідеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Нині щодо затриманого вирішується питання про невідкладне обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Педофілу загрожує до 8 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік серед білого дня зґвалтував 12-річну дівчинку

В Іванівці вчора поховали Дарину Лук'яненко. Попрощатися з нею прийшло чи не все селище. Несли вінки, живі квіти та м'які іграшки. Ховали дівчинку у закритій білій труні, оскільки тіло за тиждень пошуків розклалося.

Зараз ви читаєте новину «Затримали педофіла, який розбещував п'ятирічну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі