середа, 06 травня 2020 04:10

Затримали банду, яка викрадала людей

Затримали банду, яка викрадала людей
Бандити видавали себе за правоохоронців. Фото: Нацполіція

У Київській області затримали злочинну групу, яка підозрюється у викраденні людини, вимаганні та розбої. Члени угруповання видавали себе за правоохоронців.

Усі п'ятеро фігурантів – це жителі Борисполя та Києва, повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

У березні до правоохоронців звернувся житель одного із сіл Бориспільщини та розповів, що невідомі із застосуванням насильства та погрожуючи зброєю, викрали його та вивезли у безлюдне місце. Відібрали особисті речі та примусили на відео обмовити себе у причетності до збуту наркотиків.

"Потім зловмисники вимусили чоловіка передати для них гроші, частину яких він взяв у родичів, побоюючись за своє життя. Передати гроші вимагачам він повинен був за місцем свого проживання. Там потерпілий намагався чинити опір зловмисникам, однак йому це не вдалося - їм вдалось втекти", - додали у поліції.

Під час проведення 12 одночасних обшуків виявлено та вилучено речові докази, транспортні засоби, які використовувались нападниками під час вчинення злочинів, холодну зброю, гроші, наркотичні засоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привезли на цвинтар, били і прострелили ногу: затримали банду викрадачів

Зловмисникам вручили повідомлення про підозри. Фігуранти відкритих проваджень також перевіряються на причетність до збуту наркотичних засобів. Незабаром суд обере для них запобіжні заходи.

На Київщині знешкодили небезпечну банду, яка напала на родину підприємців у селі Воропаївка Іванківського району.

Зараз ви читаєте новину «Затримали банду, яка викрадала людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі