вівторок, 18 вересня 2018 10:11

Засуджений зашив собі рота

Засуджений зашив собі рота
У Ігренському виправному центрі № 133 у Дніпрі ув'язнений Євген Данченко зашив собі рота. Так протестує "проти дій адміністрації". Фото - informator.news

У Ігренському виправному центрі №133 у Дніпрі ув'язнений Євген Данченко зашив собі рота.

Так протестує "проти дій адміністрації", повідомляє Радіо Свобода.

За словами ув'язнених, напередодні звільнення адміністрація колонії відмовилася виплачувати засудженому заробітну плату за 5 місяців. Замість 5 тис. грн він отримав 500.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затриманий вистрибнув із вікна відділку поліції

5 місяців чоловік пропрацював вантажником у важких умовах праці на заводі будівельних матеріалів.

У Південно-східному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань заявили, що інформація щодо невиплати зарплати засудженому не відповідає дійсності. Як пояснили у відомстві, із зароблених коштів чоловіка, згідно із законодавством, утримали податок на прибуток і кошти за комунальні послуги, побутове забезпечення й харчування. Свою згоду на це ув'язнений підтвердив поданою заявою.

В управлінні також поінформували, що зі скаргами щодо зарплати чоловік до адміністрації закладу не звертався.

Після оголошення вироку у справі 3 бійців добровольчого батальйону ОУН засуджений Роман Парамущак у залі суду спробував порізати собі вени. Інцидент стався у Шевченківському районному суді Львова.

Зараз ви читаєте новину «Засуджений зашив собі рота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі