пʼятниця, 24 травня 2019 13:47

Засудили неповнолітнього хлопця, який зарізав друга

Засудили неповнолітнього хлопця, який зарізав друга
У Мукачеві винесли вирок підліткові, який зарізав свого товариша. Фото - 0312.ua

15-річному Василю Турді, підозрюваному у вбивстві 15-річного Василя Попа з Нижньої Апші Тячівського району на Закарпатті, винесли вирок.

Його засудили на 3 роки 6 місяців в'язниці. Рішення сьогодні, 24 травня, прийняв суддя Мукачівського міськрайонного суду.

Неповнолітнього визнано винним в умисному вбивстві, вчиненого у стані сильного душевного хвилювання. Проте звинувачений визнав свою провину, тому із максимальних 4 років покарання школяр отримав 3 роки і 6 місяців ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди домоглися від суду скасування застави для 14-річного вбивці

Суд також постановив стягнути 1,5 млн грн моральної шкоди на користь потерпілих, повідомляє 0312.ua.

Судові засідання відбувалися у закритому режимі. Як стало відомо, у суді були надані свідчення того, що вбитий 15-річний хлопець постійно знущався зі свого однолітка і спровокував його на вбивство.

Сьогодні біля будівлі суду зібралася група мешканців Нижньої Апші, незадоволених вироком. Вони намагаються потрапити всередину.

Убивство Василя Попа сталося в березні торік. Він пішов додому до свого товариша, аби дивитися фільм. Його знайшли із численними ножовими пораненнями та перерізаним горлом. Василь Поп навчався у 9 класі. Затриманий - на той час учень 8 класу.

Зараз ви читаєте новину «Засудили неповнолітнього хлопця, який зарізав друга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі