середа, 18 грудня 2019 20:50

Заступника начальника відділу поліції затримали на хабарі
3

Поліцейському вручили підозру
Фото: Поліція
Поліцейському вручили підозру
Поліцейському вручили підозру

Заступнику начальника Марганецького відділення поліції Дніпропетровської обл. оголосили про підозру за вимагання хабаря.

За $1,5 тис. поліцейський пообіцяв місцевій мешканці повернути відібране у неї авто та не фальсифікувати кримінальне провадження, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"До працівників Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ звернулася жителька міста Марганець. 22-річна заявниця поскаржилася на окремих співробітників поліції міста, які безпідставно відібрали у неї щойно куплений автомобіль і пригрозили притягти до кримінальної відповідальності за збут наркотиків", - йдеться у повідомленні.

36-річний капітан поліції повернув жінці документи на автомобіль, повідомив місце його знаходження, та погодився зменшити суму хабара до тисячі доларів. Дівчина виконала всі умови поліцейського і передала йому кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ викрила своїх працівників у прослуховуванні телефонних розмов

Заступнику начальника відділення поліції вручили підозру. Тривають подальші слідчі дії щодо інших співробітників підрозділу поліції. До суду готується клопотання про обрання посадовцю запобіжного заходу.

2 грудня співробітники поліції затримали керівника одного з відділів Тернопільської районної державної адміністрації під час отримання частини хабара.

Зараз ви читаєте новину «Заступника начальника відділу поліції затримали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі