четвер, 17 лютого 2011 12:32

Запорізька банда за п'ять років "заробила" майже 36 мільйонів

Запорізька банда за п'ять років "заробила" майже 36 мільйонів

Порушено кримінальну справу стосовно злочинної організації, члени якої незаконно заволоділи майном громадян та низки підприємств.

Про це повідомляє відділ зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

Наприкінці січня 2011 року слідчим управлінням ГУМВС України у Запорізькій області порушено кримінальну справу стосовно злочинної організації. Її члени упродовж 2005-2010 років на території  міста Запоріжжя та області шляхом шахрайства і зловживання службовим становищем незаконно заволоділи майном низки підприємств та громадян на загальну суму 36 млн грн. Злочинці використовували підроблені документи.

До складу угруповання входило семеро осіб. Серед них - засновник товарної біржі, голова та судді третейського суду, керівники фіктивних підприємств.

Двом членам, у тому числі організатору обрано запобіжний захід – взяття під варту.

Під час розслідування відшкодовано збитки на суму 35,5 млн грн. Накладено арешт на майно обвинувачених вартістю понад 70 млн грн.

На цей час досудове слідство триває. Його хід контролює Генеральна прокуратура.

Нагадаємо, раніше на Донеччині місцеві правоохоронці припинили незаконну діяльність двох конвертаційних центрів з обігом 1 млрд грн.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Запорізька банда за п'ять років "заробила" майже 36 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі