середа, 19 жовтня 2022 10:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Заплатив ‒ і не в окопі: як російські командири роблять "бізнес" на війні

Заплатив ‒ і не в окопі: як російські командири роблять "бізнес" на війні
Російські командири беруть гроші з військових, які не хочуть бути на передовій. Фото: rivnepost.rv.ua

Російські командири роблять бізнес на війні проти України. Зокрема, стало відомо, що беруть гроші від військових, які не хочуть бути на передовій.

Так, заплативши гроші, можна бути в тилу, а не на передовій лінії. Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Найпоширеніший цей "бізнес" на гарячих ділянках фронту, де підрозділи російської армії зазнають втрат і щогодини перебування в окопі може стати останнім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог рахує втрати: повідомили хороші новини з фронту

"Наприклад, у районі Бахмута за таку послугу російські офіцери просять 5 тис. рублів (2,9 тис. грн) на добу. Сума досить немаленька, але вона розрахована на те, щоб усі одразу не втекли з передка до тилу. Таким чином російські командири хочуть отримати велику суму грошей, яку їм обіцяли Шойгу та Путін перед відправкою до України але в черговий раз обманули", ‒ йдеться у повідомленні.

Інтереси пересічних російських військовослужбовців у цій ситуації не враховуються.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 19 жовтня становлять понад 66 280 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще більш як 430 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Російські загарбники намагаються приховати переміщення своєї техніки та особового складу. Для цього на тимчасово захоплених територіях вони блокують зв'язок та інтернет, повідомляє вранці 19 жовтня генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Заплатив ‒ і не в окопі: як російські командири роблять "бізнес" на війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі