середа, 04 вересня 2019 18:10

Замах на ректора: на місці вибуху знайшли записку

Замах на ректора: на місці вибуху знайшли записку
На подвір'я ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого підкинули невідомий предмет. Коли він взяв його до рук, пролунав вибух. Фото - tp.npu.gov.ua

На місці замаху на ректора Тернопільського національного економічного університету 54-річного Андрія Крисоватого зловмисник залишив записку.

Лежала на поштовому ящику. У ній від руки латинню написано "memento mori", що в перекладі означає "пам'ятай про смерть". Про це кореспондентові Gazeta.ua стало відомо із власних джерел у правоохоронних органах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під авто бізнесмена кинули гранату - є постраждалі

Слідство розглядає декілька версій злочину: особистий конфлікт, вимагання коштів, громадська та професійна діяльність потерпілого. Інцидент розслідують як замах на вбивство, розповів начальник обласної поліції Олександр Богомол.

Ректор та його дружина, 56-річна Оксана Іванівна у реанімаційному відділенні лікарні. Стан потерпілого медики оцінюють, як важкий. Нещодавно йому зробили операцію, за неофіційною інформацією. У дружини ректора множинні осколкові поранення обличчя. Більше про її стан поки нічого не відомо.

На подвір'я ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого в селі Петрики Тернопільського району підкинули невідомий предмет. Подія сталася вранці 4 вересня, коли подружжя виходило із двору. Коли чоловік взяв його до рук, пролунав вибух.

Зараз ви читаєте новину «Замах на ректора: на місці вибуху знайшли записку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі