середа, 07 червня 2017 16:33

Замах на Осмаєва: кілера заарештували

Замах на Осмаєва: кілера заарештували
Кілера, який стріляв у бійця АТО Адама Осмаєва, заарештували на 60 діб без права на заставу. Фото - ru.espreso.tv

7 червня кілеру, який намагався вбити добровольців АТО Адама Осмаєва й Аміну Окуєву, обрали запобіжний захід - арешт на 60 діб. Для участі у судовому засіданні підозрюваного доставили в супроводі лікарів та під посиленою охороною.

Про це повідомляє речник прокуратури Києва Надія Максимець у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілеру, який намагався вбити Осмаєва, оголошено про підозру

"За клопотанням прокуратури Києва зловмиснику, якого підозрюють у замаху на життя добровольців АТО Адама Осмаєва та Аміни Окуєвої, обрано запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб без права на заставу", - сказала Максимець.

Також повідомляють, що у кримінальному провадженні проводять усі необхідні заходи, спрямовані на встановлення обставин цього злочину. На місці події провели слідчий експеримент. Призначена низка судових експертиз, у тому числі дактилоскопічне дослідження з метою ідентифікації особи підозрюваного. Також із залученням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України триває перевірка обставин одержання підозрюваним паспорта громадянина України.

1 червня в Києві на Подолі стався замах на бійців АТО - подружжя Адама Осмаєва й Аміну Окуєву. Кілер вистрілив у груди Осмаєву, після чого Аміна зі свого пістолета зробила кілька пострілів у відповідь. Стрільця, який представлявся журналістом французького видання, упізнав український політик.

Зараз ви читаєте новину «Замах на Осмаєва: кілера заарештували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі