середа, 23 січня 2019 16:23

"Зайцеву виправдають на 100%" - думка експерта

"Зайцеву виправдають на 100%" - думка експерта
Експерт вважає, що Зайцеву виправдають. Фото: politeka.net

Експерт з безпеки Сергій Шабовта заявив, що Олену Зайцеву виправдають на 100%, з огляду на корумпованість суддівського корпусу в Україні.

"Її виправдають або ж мінімізують відповідальність. Те, що несподівано знайшлася нарколог, яка брала у неї аналізи, свідчить, що цей аргумент можна розгорнути у потрібну сторону. Далі ця справа буде йти по накатаній, адвокати працюють, і я впевнений, що процес продовжує йти в сторону мінімізації покарання", - розповів експерт, повідомляє ГолосUA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нарколог, яка ховалася від суду, дала свідчення у справі Зайцевої

За його словами, в цій ситуації інший підозрюваний стане цапом-відбувайлом. Між захистом Зайцевої та Дронова немає узгоджених дій.

"Його вина також буде мінімізована, але він постраждає більше. Захист Зайцевої тисне на те, що саме Дронов спровокував ДТП, а те, що у Зайцевої були знайдені опіати, у сучасної молоді можна розглядати як норму", - говорить Шабовта.

Захист Олени Зайцевої, яка влаштувала смертельну ДТП у Харкові, хоче домовитися з потерпілими про відмову від звинувачень. Про це розповіла Оксана Євтєєва, яка дивом вижила в трагедії. Жінка зазначила, що з нею зв'язувалися адвокати Зайцевої.

Зараз ви читаєте новину «"Зайцеву виправдають на 100%" - думка експерта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі