понеділок, 05 квітня 2021 08:55

Зайцева сплачувала по 24 грн, від Дронова - нічого: родичі загиблих у ДТП у Харкові не отримують компенсації

Зайцева сплачувала по 24 грн, від Дронова - нічого: родичі загиблих у  ДТП у Харкові не отримують  компенсації
18 жовтня 2017 року у Харкові сталася масштабна аварія. Позашляховик протаранив натовп пішоходів. Загинули 6 людей, ще 5 скалічилися. Фото: segodnya.ua

Засуджені за масштабну аварію в Харкові Олена Зайцева та Геннадій Дронов не виплачують постраждалим компенсації.

Родичка однієї з жертв ДТП отримує від Зайцевої по 24 грн. Від Дронова не надходить узагалі жодних виплат. Про це розповіла сестра загиблої Ніни Кобесової Тіна Шевцова.

"Із боку Дронова жодних виплат. Ну, Зайцева з Покровського приходить. Одного разу, мабуть, 24 гривні надійшло. Удруге приблизно так само", – зазначила Шевцова, передає "Сьогодні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіла з уламками авто розкидало тротуаром: позашляховик збив 11 людей

Зазначається, що такі ж суми виплат і в інших постраждалих, з якими зв'язалися журналісти. Вони спробували дізнатися в Міністерстві юстиції, чому замість мільйонів гривень надходять копійки. Але докладних даних у відомстві не розкрили, пославшись на заборону з боку засуджених.

Міністерство уточнило лише, що Зайцева відбуває покарання в Покровському виправному центрі в Дніпропетровській області. А Дронов – у колонії на Полтавщині.

Два роки тому 26 лютого Київський районний суд Харкова оголосив вирок винуватцям смертельної аварії Олені Зайцевій і Геннадію Дронову. Вони отримали по 10 років ув'язнення з тимчасовою забороною керувати транспортними засобами. ДТП сталася на перехресті вул. Сумської та Мечникова 18 жовтня 2017 року. Lexus Олени Зайцевої зіткнувся з Volkswagen Touareg Геннадія Дронова. Від удару її авто відкинуло в натовп. 6 людей загинули, ще 5 – скалічилися.

Зараз ви читаєте новину «Зайцева сплачувала по 24 грн, від Дронова - нічого: родичі загиблих у ДТП у Харкові не отримують компенсації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі