понеділок, 12 квітня 2021 13:26

Захищала коханого: жінка вдарила мотошоломом поліцейського в обличчя

Захищала коханого: жінка вдарила мотошоломом поліцейського в обличчя
Жінка облаяла поліцейських, а тоді ще й вдарила зненацька одного з них мотошоломом в обличчя, спричинивши забій м'яких тканин Фото: pershyj.com

На Одещині жінка побила поліцейського.

Інцидент стався на трасі біля селища Овідіополь, коли чоловік із дружиною їхали на мопеді додому. Транспорт був не зареєстрований, а за кермом 39-річний водій був на підпитку. На дії поліцейських жінка відреагувала агресивно, повідомили в пресслужбі поліції Одеської області.

"Група реагування патрульної поліції, що здійснювала нагляд за безпекою дорожнього руху, зупинила водія через відсутність номерного знака. На оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення дружина водія, яка також мала явні ознаки алкогольного сп'яніння, відреагувала агресією. Жінка облаяла поліцейських, а потім ще і вдарила зненацька одного з них мотошоломом в обличчя, спричинивши забій м'яких тканин", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер запустив тарілку з вершками в лице патрульному заради відео

Поліцейському одразу надали медичну допомогу. 40-річній нападниці вже оголосили про підозру. Їй загрожує до 5 років позбавлення волі. Суду вона чекатиме під домашнім арештом.

У Сіверськодонецьку на Луганщині 29-річний чоловік ударив кілька разів ножем у груди поліцейського - бійця батальйону "Луганськ-1 ім. Героя України Сергія Губанова". Завдяки бронежилету тяжких травм удалося уникнути.

Зараз ви читаєте новину «Захищала коханого: жінка вдарила мотошоломом поліцейського в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі