субота, 05 вересня 2015 09:53

Захарченко заговорив про перемир'я і політику

Захарченко заговорив про перемир'я і політику

Ватажок бойовиків так званої "ДНР" Олександр Захарченко вважає, що війну на Донбасі можна розв'язати лише політичним шляхом, а альтернативи мінському форматові немає. Всі інші варіанти вирішення призведуть до безглуздих смертей, руйнувань та економічного колапсу.

Таку заяву лідера бойовиків оприлюднило видання терористів "Донецкое агенство новостей".

"Розумної альтернативи політичному вирішенню конфлікту в рамках Мінських переговорів немає. Всі інші варіанти неминуче ведуть до безглуздих смертей, руйнувань, економічного колапсу. Сьогодні найрозумніше - це знайти в собі волю - людську волю, політичну - і продовжувати змушувати Україну повністю виконувати всі пункти Мінських угод", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, нещодавно в "ДНР" заявляли про зрив Мінських угод. Бойовики сумнівались, що війну на Сході можна розв'язати мирним шляхом. Натомість у Євросоюзі вкотре звинуватили Росію в невиконанні Мінських угод та пригрозили посиленням санкцій.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко заговорив про перемир'я і політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі