четвер, 06 жовтня 2022 17:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Загроза масованих атак по Україні зросте на день народження Путіна

Загроза масованих атак по Україні зросте на день народження Путіна
7 жовтня РФ може масовано обстріляти українські міста й села. Фото: pixabay.com

Завтра, 7 жовтня, Росія може масовано обстріляти українські міста та села на честь дня народження Володимира Путіна.

Таке попередження зробив Генштаб ЗСУ, враховуючи прив'язливість нашого противника до сакральних дат. Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу 6 жовтня, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський теракт у Запоріжжі: поліція показала фото, кількість загиблих зросла

"Ми пам'ятаємо, що на День Незалежності противник здійснював масовані удари, щоб посіяти паніку. Не виключається, що ворог таке робитиме і на день народження свого вождя", – заявив він.

Громов зауважує, що ймовірно, обстрілами керуватиме сам Путін. Або це буде самостійне рішення військових керівників, як символічний "подарунок" диктатору.

Від початку повномасштабного нападу Росія випустила по Україні кілька тисяч ракет великої дальності. Однак за останній тиждень РФ посилено цілиться по цивільній інфраструктурі. Загарбники б'ють навіть туди, де це не дає негайного й відчутного воєнного ефекту, повідомила британська розвідка.

Там вважають, що таким чином РФ намагається підірвати моральний дух українського народу й керівництва держави.

Зараз ви читаєте новину «Загроза масованих атак по Україні зросте на день народження Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі