четвер, 09 березня 2023 14:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Загинули четверо людей: російські терористи вдарили по зупинці у Херсоні
Оновлено
4

Російські терористи вранці 9 березня знову обстріляли Херсон.

Загарбники влучили, у тому числі, в зупинку громадського транспорту. Про це повідомив керівник Офіса президента Андрій Єрмак.

Російські терористи обстріляли зупинку громадського транспорту в Херсоні
Фото: t.me/ermaka2022
Росіяни вдарили по Херсону 9 березня
Російські терористи обстріляли зупинку громадського транспорту в Херсоні
Російські терористи обстріляли зупинку громадського транспорту в Херсоні

За його словами, внаслідок обстрілу загинули троє людей.

Під ударом росіян вранці був центр міста, повідомив у Telegram заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Оновлено на 11:15

Прокуратура розпочала кримінальне провадження "за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством". Про це повідомляє пресслужба Офіса генпрокурора.

"За даними слідства, 9 березня збройні сили РФ, вчергове нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили обстріл житлових масивів міста Херсона та населених пунктів Бериславського района. В обласному центрі ворожий снаряд влучив у зупинку громадського транспорту. Троє людей загинули на місці.Відомо про щонайменше двох поранених", – йдеться у повідомленні.

Оновлено на 14:40

З інформацією пресслужби Херсонської ОВА, кількість загиблих внаслідок російського удару по центру Херсона зросла до чотирьох.

Росія у ніч проти 9 березня випустила по Україні 81 ракету. Із них 34 вдалося збити. Загарбники завдали масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури України. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

За словами президента Володимира Зеленського, РФ атакувала об'єкти критичної інфраструктури, житлові будинки. На жаль, є постраждалі і загиблі.

Зараз ви читаєте новину «Загинули четверо людей: російські терористи вдарили по зупинці у Херсоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі