понеділок, 17 травня 2021 19:55

Загибель українських студентів у Туреччині: нові подробиці

Аварія в Туреччині, в якій загинули студенти із Сум 28-річна Анастасія Пришко та 27-річний Олександр Попов, сталася 15 травня о 20. 30 в районі населеного пункту Кумафшари.

Автомобіль, у якому перебувало четверо громадян України, рухався із Денізлі в напрямку Анталії. Водій авто не впорався з керуванням та злетів у кювет. Про це повідомляє видання Hürriyet.

Автор: hurriyet.com.tr
  У Туреччині у ДТП загинули двоє  студентів із Сум. Це - 28-річна Анастасія Пришко та 27-річний Олександр Попов. Ще двох постраждалих українців рятують медики.
У Туреччині у ДТП загинули двоє студентів із Сум. Це - 28-річна Анастасія Пришко та 27-річний Олександр Попов. Ще двох постраждалих українців рятують медики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіли одружитися: в Португалії у ДТП загинула молода пара з України

На місці ДТП загинув Олександр Попов, Анастасія Пришко померла у лікарні. В аварії також постраждали Владислав Зикран і Анастасія Несеренко. Вони перебувають у лікарні, стан потерпілої – важкий.

Зазначається, що саме Владислав був за кермом. Анастасія сиділа на передньому пасажирському сидінні. Обставини ДТП встановлює місцева поліція.

Загиблі під час відпочинку в Туреччині Олександр Попов та Анастасія Пришко були студентами и Інституту бізнесу, економіки та менеджменту СумДУ. Найкращі, яскраві, талановиті, цілеспрямовані, активні члени студентського директорату інституту. Красива та любляча пара, розповіли про них в інституті.

Зараз ви читаєте новину «Загибель українських студентів у Туреччині: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі