четвер, 25 березня 2021 15:15

Хотіли одружитися: в Португалії у ДТП загинула молода пара з України

Хотіли одружитися: в Португалії у ДТП загинула молода пара з України
Пара збиралася одружитися Фото: acc.cv.ua

У смертельній ДТП в Португалії загинули 22-річний житель Чернівців та його 18-річна наречена.

Трагедія сталась 18 березня. Попередньо відомо, що автомобілі їхали в різних напрямках, але водій одного з них не впорався з керуванням, розповіли родичі загиблих, передає ААС.

Коли на місце аварії приїхали рятувальники, чоловік і жінка вже були непритомні. Унаслідок зіткнення їх затиснуло в кузові автомобіля. Рятувальникам довелося витягувати їх спеціальними засобами, щоб можна було розпочати реанімацію. Особи загиблих українців встановили за прізвищем у чеках з супермаркету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі в жахливій аварії загинув українець

Чернівчанин тривалий час жив за кордоном з батьками в Португалії. Його нареченій було 18 років. За день до трагедії закохані подали документи на розпис. У день трагедії чоловік взяв вихідний і хотів провести час разом з нареченою.

Причини моторошної аварії встановлює поліція.

Поблизу міста Прудник Опольського воєводства на заході Польщі в аварії загинув 30-річний українець увечері 2 листопада. Він намагався втекти від поліції за кермом Fiat Seicento і в лоб врізався в Renault на зустрічній смузі руху.

Зараз ви читаєте новину «Хотіли одружитися: в Португалії у ДТП загинула молода пара з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі