середа, 09 червня 2021 16:37

Загадкова смерть 8-річного хлопчика в колекторі: що розповіли про сім'ю

Загадкова смерть 8-річного хлопчика в колекторі: що розповіли про сім'ю
У місті Покров Дніпропетровської області знайшли мертвим 8-річного Ібрагіма Огли 8 червня. Зник під час прогулянки 2 числа. Фото: dp.npu.gov.ua

Сім'я 8-річного Ібрагіма Огли з міста Покров на Дніпропетровщині, тіло якого знайшли в колекторі неподалік від будинку, ніколи не перебувала на обліку в соціальній службі.

Причину смерті хлопчика встановлюють судмедексперти, повідомив міський голова Олександр Шаповал.

"Як мені відомо, сім'я не перебувала на обліку як проблемна. Усі питання щодо прощання з дитиною ми взяли на себе коштом міського бюджету й благодійних пожертвувань. Коли саме відбудеться прощання зараз невідомо, бо ще триває слідство", — розповів Шаповал, передає ТСН.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина впала в канаву й загинула

Користувачі мережі, які нібито знайомі з батьками Ібрагіма, стверджують, що з мамою хлопчика в деяких із них нерідко виникали сварки.

"Я з нею кілька разів скандалила", "Я добре знаю Ібрагіма. Він відвідував наш дитячий садок. Жебракував ще 5-річним", "Я знаю цю сім'ю. Не надто стежили",- пишуть у коментарях.

У поліції подробиці смерті Ібрагіма поки не розголошують. Триває слідство.

У Покрові Дніпропетровської області знайшли мертвим зниклого 8-річного Огли Ібрагіма Андрійовича 8 червня. Кінолог зі службовим собакою виявив тіло хлопчика в каналізаційному колекторі неподалік від його дому. Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції 6 червня. Мати розповіла, що син пішов гуляти на дитячий майданчик ще 2 червня о 12:00 і не повернувся.

Зараз ви читаєте новину «Загадкова смерть 8-річного хлопчика в колекторі: що розповіли про сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі