четвер, 19 вересня 2019 14:41

Затримали чоловіків, які закатували до смерті двох людей

Затримали чоловіків, які закатували до смерті двох людей
Злочинців затримали на околиці міста. ФОТО: НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ

Вчора близько другої дня до Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення, що в полі у Смілянському районі поблизу автодороги "Київ-Знам'янка" виявлено трупи двох чоловіків із ознаками насильницької смерті. Під час огляду на тілах потерпілих виявлені множинні сліди від ударів і колото-різані рани, повідомляє поліція Черкаської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала чоловіка, який катував дітей і знімав із ними порно

"Під час проведення оперативних заходів встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетні двоє жителів міста Черкаси. У подальшому встановили, що дійсно у них був конфлікт із потерпілими. Крім того, оперативники з'ясували, що зловмисники поспіхом збираються залишити територію країни", – повідомив начальник кримінальної поліції Євген Коваль.

Терміново спланували спеціальну операцію із затримання підозрюваних.

"Затримали зловмисників за декілька хвилин до виїзду з міста. На даний час із підозрюваними працюють слідчі. Роботу із розкриття вбивства двох чоловіків продовжуємо", – додав Коваль.

Правоохоронці встановили й оголосили у міжнародний розшук викрадачів Решата Аметова, якого закатували 2014-го.

Зараз ви читаєте новину «Затримали чоловіків, які закатували до смерті двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі