вівторок, 27 лютого 2007 12:43

Забили на смерть чиновника з Інгушетії у Москві

У російській столиці Москві помер глава республіканської енергетичної комісії Інгушетії Батир Куркієв. Як розповіли в Міщанській міжрайонній прокуратурі, 19 лютого Куркієва побили на станції метро "Сухаревська" під час конфлікту з групою невідомих людей. Через тиждень після інциденту, в понеділок Куркієв помер в 33-ій міській лікарні.

- Я тільки сьогодні отримав розпорядження про розслідування кримінальної справи за фактом загибелі Куркієва і поки не готовий говорити про причини трагедії, - заявив слідчий прокуратури Олександр Полупан.

Тим часом в московському представництві Інгушетії переконані, що чиновник став жертвою скінхедів.

У представництві Інгушетії розповіли, що Куркієв прибув у місто рано вранці на потягу Нальчик-Москва у відрядження, проте до місця призначення не доїхав.

- На станції метро "Сухаревська" на нього напала група підлітків, вивела на вулицю і жорстоко побила, - уточнив замглави представництва Умар Сапралієв.

За його словами, нападників було більше 20, і вони розбили голову своїй жертві залізною трубою. Речі чиновника і гроші не забрали.

- У нас немає ніяких сумнівів в тому, що цей інцидент має міжнаціональний мотив, - підкреслили в московському представництві Інгушетії.

Куркієв помер від 40 ударів залізною трубою по голові.

За матеріалами "КоммерсантЪ", Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Забили на смерть чиновника з Інгушетії у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі