понеділок, 04 квітня 2016 19:47

За зберігання боєприпасів медсестра отримала рік умовно

За зберігання боєприпасів медсестра отримала рік умовно

Один рік умовно отримала медсестра із Лозівської районної лікарні на Харківщині за зберігання боєприпасів. Таке рішення виніс Лозівський міськрайонний суд Харківської області.

У середині липня минулого року у відділенні "Укрпошти" з порваної посилки висипалися чотири ручні гранати і три запали, загорнуті в камуфляжну куртку. Випали, бо посилка була погано запакована. Отримати боєприпаси повинна була медсестра, яка працювала у Лозівській центральній районній лікарні, а відправили їй посилку з Луганської області.

Інформацію про боєприпаси тоді передали в СБУ. Там замінили боєприпаси макетами, які спеціально заляпали і відправили одержувачці, а потім вилучили їх в ході обшуку в її помешканні. У суді жінка визнала свою провину повністю і зізналася у скоєному.

Лозівський міськрайонний суд Харківської області засудив її до трьох років позбавлення волі, але звільнив від реального покарання з випробувальним терміном в один рік.

Зараз ви читаєте новину «За зберігання боєприпасів медсестра отримала рік умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі