вівторок, 09 червня 2015 09:47

За час АТО військові ремонтники відновили понад 25 тисяч одиниць техніки

За час АТО військові ремонтники відновили понад 25 тисяч одиниць техніки
Фото: samooboronalviv.org

За понад рік проведення антитерористичної операції військові ремонтники повернули в стрій більше ніж 25 тисяч одиниць техніки.

Про це на брифінгу повідомила речник Міністерства оборони України полковник Вікторія Кушнір, передає Gazeta.ua

"У Міністерстві оборони України триває робота з відновлення та ремонту військової техніки. Так за останній тиждень підрозділами Збройних сил України та державними підприємствами відновлено 343 одиниці озброєння та військової техніки.

Так за останній тиждень відновлено 73 одиниці ракетно-артилерійського озброєння, 68 одиниць бронетанкового озброєння та техніки та 202 одиниці автомобільної техніки.

Загалом із початку проведення антитерористичної операції відновлено та відремонтовано 25 087 одиниць озброєння та військової техніки та 484 одиниці техніки Повітряних сил Збройних сил України, зокрема 81 літак, 44 вертольоти, 27 безпілотних літальних апаратів", - розповіла Кушнір.

Варто зазначити, що станом на 2 червня було відновлено та відремонтовано 24 891 одиницю озброєння та військової техніки.

Зараз ви читаєте новину «За час АТО військові ремонтники відновили понад 25 тисяч одиниць техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі