вівторок, 16 серпня 2022 15:08

Спецтема: Війна Росії проти України

За вибухом на військовому складі в Криму стоїть елітний український підрозділ – NYT

За вибухом на військовому складі в Криму стоїть елітний український підрозділ – NYT
За вибухом на військовому складі на півночі Криму стоїть елітний український підрозділ. Фото: Соцмережі

За вибухом на військовому складі на півночі Криму стоїть елітний український підрозділ.

Про це повідомляє The New York Times. Видання з посиланням на українського високопосадовця пише про те, що український спецназ діяв у тилу ворога.

Більше він не повідомив жодних подробиць.

Газета зазначає, що атаки, в яких використовувалися сили у тилу ворога, наголошують на винахідливості українських сил. З початку війни вони використовували нетрадиційну тактику, намагаючись відбити атаки набагато більшої і краще оснащеної російської армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дим над Сімферополем: у Криму знову пролунали вибухи

Україна офіційно не підтверджує удари в тилу ворога.

У міноборони РФ вибух на складі під Джанкоєм назвали диверсією.

Внаслідок вибуху постраждав склад військового призначення в районі Джанкоя. Пошкоджена низка цивільних об'єктів, серед яких ЛЕП, електростанція, залізничне полотно й кілька житлових будинків.

Уранці 16 серпня прогриміли вибухи біля Джанкоя. У мережі поширюють фото й відео, на яких видно чорний стовп диму над Азовським. Попередньо, горить склад з боєприпасами, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко. До окупованого Азовського відстань від лінії фронту 200-250 км.

З Джанкойського району в Криму евакуювали приблизно 2 тис. людей, повідомив проросійський "голова" Криму Сергій Аксьонов. Зазначив, що детонація сталася внаслідок загорання, причини якого називати не став.

Зараз ви читаєте новину «За вибухом на військовому складі в Криму стоїть елітний український підрозділ – NYT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі