вівторок, 28 липня 2020 08:11

За "полтавського терориста" більше не пропонують винагороду

За "полтавського терориста" більше не пропонують винагороду
Поліцейські продовжують пошуки полтавчанина Романа Скрипника, який захопив заручника, а згодом відпустив його і зник у лісопосадці. Фото: Вконтакте

Поліція Полтавщини відмовилася від надання винагороди за інформацію, яка допоможе розшукати Романа Скрипника.

Правоохоронці зважили усі ризики і закликають людей бути обережними, якщо побачать Романа Скрипника і не затримувати його самостійно. Про це повідомив речник Полтавського облуправління поліції Роман Грішин.

"Він небезпечний і тому цього робити не слід. Слід негайно телефонувати до поліції", - каже Грішин, передає УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ім'я та вимоги полтавського терориста

За його словами, оперативно-розшукові заходи для затримання особливо небезпечного зловмисника тривають. Роботу поліцейських та нацгвардійців ускладнюють персональні навички розшукуваного і специфіка природного ландшафту Миргородського району.

"На підставі даних, отриманих з різних джерел, а також результатів аналізу дій та мотивації зловмисника, поліція сформувала його психолого-криміналістичний портрет. Зокрема, полтавець має військовий вишкіл та навички виживання в екстремальних умовах. Також відомо, що він має проблеми із психічним здоров'ям на фоні вживання наркотичних засобів. Ці складові психологічного портрета працівники поліції враховують при здійсненні оперативно-розшукових заходів", - каже Грішин.

Вранці 23 липня правоохоронці в Полтаві проводили операцію із затримання автовикрадача. Підозрюваний вихопив гранату РГД-5 і взяв у заручники оперативника. За 3 години зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на полковника поліції. Вони виїхали з Полтави на автомобілі ВАЗ 2115. В Решетилівському районі Полтавської області чоловік утік в ліс.

Зараз ви читаєте новину «За "полтавського терориста" більше не пропонують винагороду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі