понеділок, 04 грудня 2017 17:16

За ніч невідомі зламали 14 терміналів з продажу електронних квитків

За ніч невідомі зламали 14 терміналів з продажу електронних квитків
Невідомі залили клеєм 14 терміналів

В Харкові невідомі в ніч на понеділок вивели з ладу щонайменше 14 терміналів з продажу електронних квитків. Повідомляє про подію "Інтерфакс-Україна".

По всьому місту термінали позаливали будівельною піною або клеєм.

"Після того, як грунтовно "вандали" підходять до псування терміналів з продажу e-ticket, можна сміливо говорити про те, що хтось цілеспрямовано намагається зірвати в Харкові введення нової системи оплати проїзду", - розповідає директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хуліган відпрацює за псування щойно відремонтованого підземного переходу

Працівники компанії інвестора їздять по місту, щоб встановити точну кількість зіпсованих терміналі та визначити, які з них ще можливо відремонтувати.

"Ми співпрацюємо з цього приводу з міськрадою. Чекаємо офіційну заяву з повним переліком адрес, де зафіксовано псування майна. Будемо обов'язково реагувати", - сказали у відділі комунікацій Національної поліції Харкова.

Повідомили, коли у громадському транспорті Києва запрацює єдиний електронний квиток.

Зараз ви читаєте новину «За ніч невідомі зламали 14 терміналів з продажу електронних квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі