вівторок, 24 листопада 2015 06:52

За ніч бойовики 30 разів відкривали провокаційний вогонь - штаб АТО

За ніч бойовики 30 разів відкривали провокаційний вогонь - штаб АТО
Фото: day.kiev.ua

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Терористи продовжують вести провокаційний вогонь на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як зазначається, провокаціями бойовики намагаються викликати вогонь у відповідь з боку українських військ, щоб потім звинуватити Україну у порушенні Мінських домовленостей, а також обґрунтувати те, чому не відводять із передової визначене мирними домовленостями озброєння.

"З 18 години вчорашнього вечора і до 6-ї ранку на Донецькому напрямку загарбники вели вогонь із зенітних установок, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у напрямку Красногорівки, Пісків, Троїцького, Авдіївки та Мар'їнки.

На Артемівському, зі стрілецької зброї – по Майорську та Зайцевому. На Маріупольському – в районі Богданівки та Широкиного. А на Луганському – по Оріховому", - йдеться у повідомленні.

Загалом бойовики 30 разів відкривали провокаційний вогонь у бік українських військових.

Нагадаємо, у понеділок бойовики 23 рази обстрілювали позиції сил АТО, зосередивши головні удари на донецькому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «За ніч бойовики 30 разів відкривали провокаційний вогонь - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі