субота, 24 січня 2015 09:05

За ніч бойовики 27 разів атакували українських військових

За ніч бойовики 27 разів атакували українських військових

За ніч проросійські терористи 27 разів обстріляли позиції сил АТО і населені пункти в Донбасі. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook прес-центр АТО.

Терористи використовували для обстрілів Гради, танки, міномети, гранатомети і артилерію.

З Градів терористи чотири рази обстріляли в Луганській області Щастя, двічі Новотошківку, а також вели вогонь по Трьохізбенці, Петрівці, Санжарівці, Новозванівці і Врубівці, у Донецькій області - по Мар'їнці.

З мінометів і артилерії була обстріляна Станиця Луганська, Попасна, Трьохізбенка, Кримське, Новотошківка, Санжарівка, Троїцьке - у Луганській області, Опитне, Тоненьке, Вільхове, Кам'янка - в Донецькій області. По позиціях ВСУ в районі Щастя на Луганщині бойовики відкривали вогонь 7 разів.

"Бойовики продовжують політику терору по відношенню до мирного населення Донбасу. За минулу добу терористи з мінометів і артилерії тричі обстріляли населений пункт Щастя і теплоелектростанцію", - зазначають у прес-центрі АТО.

Зараз ви читаєте новину «За ніч бойовики 27 разів атакували українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі