четвер, 16 серпня 2012 14:10

За минулу добу в Криму втопилося 4 людей, з яких 2 - жителі Москви

За минулу добу в Криму втопилося 4 людей, з яких 2 - жителі Москви
Лише за добу море в Криму забрало життя чотирьох відпочивальників. Фото: molbuk.ua

У Сакському районі Криму в Чорному морі загинули двоє москвичів, львів'янка і киянин.

Як повідомляє у четвер прес-служба Головного територіального управління МНС України в автономії, у середу об 11.48 в Сакське райуправління МНС надійшло повідомлення про те, що в районі дачного кооперативу "Нептун" на узбережжі Чорного моря громадянин Росії, житель Москви, 1956 р. н. пішов купатися в море, де йому стало погано і він втратив свідомість.

Родичі чоловіка побачили, що він знаходиться в морі, плаваючи на спині, і не подає ознак життя. Вони відразу витягли його на берег і зателефонували в швидку медичну допомогу. По прибуттю на місце події медики констатували смерть чоловіка. Причина смерті встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина стрибнула в море зі скелі

У цей же день надійшло повідомлення про те, що на березі моря в с. Іванівка на дикому пляжі "Червона Гірка" за 150 м у сторону пляжу с. Фрунзе був виявлений труп громадянина Росії, жителя Москви, 1988 р. н. Зі слів батька загиблого, проживає в с. Фрунзе, його син приїхав до батьків на відпочинок. Близько 17.00 14 серпня він разом із родичами і своєю дівчиною сидів у прибережному барі біля моря в с. Фрунзе, де вони розпивали спиртні напої. Потім москвич пішов купатися в море і зник із поля зору родичів. О 07.00 15 серпня батько знайшов тіло зниклого сина на березі моря і повідомив про це в міліцію.

Також у середу о 11.55 надійшло повідомлення про те, що в с. Попівка навпроти ресторану "Гавань" на березі моря дівчина, мешканка с. Сокільники Львівської обл., 1996 р. н., пішла купатися в морі у шторм і не повернулася. Через деякий час батьки дівчини побачили тіло дочки в морі без ознак життя і самостійно дістали його на беріг. Після прибуття на місце події працівники швидкої допомоги констатували смерть дівчини.

Крім того, о 16.55 надійшло повідомлення про те, що на пляжі с. Попівка в напрямку Південної Коси на березі моря знайдений труп жителя Києва, 1955 р. н., який пішов купатися в море і не повернувся. Через деякий час його тіло в морі побачили відпочиваючі на пляжі, які зателефонували в міліцію і швидку допомогу. Тіло киянина без ознак життя відпочиваючі самостійно дістали на беріг, після чого намагалися провести штучне дихання. Після прибуття на місце події працівники швидкої допомоги констатували смерть чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу в Криму втопилося 4 людей, з яких 2 - жителі Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі