середа, 04 лютого 2015 18:52

За минулу добу сили АТО знищили 18 терористів, 55 поранених

За минулу добу сили АТО знищили 18 терористів, 55 поранених
Фото: news.bigmir.net

Сьогодні 4 лютого, протягом дня терористи 42 рази обстріляли позиції українських військ. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбук.

"Вчергове ворог сконцентрував зусилля на Дебальцівському напрямку. Злочинці наносили удари з реактивних систем залпового вогню та танків по місту Дебальцево, населеним пунктам Чернухіно, Санжарівка, Троїцьке, Рідкодуб, Золоте, Новогрирорівка та іншим. Поблизу населеного пункту Рідкодуб терористи намагалися атакувати наші підрозділи. Усі атаки були успішно відбиті, а українська артилерія нанесла противнику суттєвих втрат", - йдеться у повідомленні.

Прес-центр АТО наголошує, що місто Дебальцево контролюється українськими підрозділами, а атаки ворога завдають руйнувань міській інфраструктурі.

"На Луганському напрямку бандити обстріляли Станицю Луганську, Новотошківське, Славяносербськ. Протягом дня з мінометів та артилерії ворог 5 разів обстріляв населенні пункти на Донецькому напрямку і 6 разів на Маріупольському. За минулу добу, за попередніми даними силами АТО ліквідовано 18 терористів а 55 бойовиків отримали поранення", - зазначається у тексті.

У повідомленні нагадують, ще в ночі підконтрольні терористам ЗМІ поширили неправдиву інформацію, про нібито знищення колони української техніки авіацією терористів. Прес-центр АТО наголошує – це чергове бажання бойовиків видати мрії за реальність.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу сили АТО знищили 18 терористів, 55 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі