понеділок, 03 жовтня 2022 07:18

Спецтема: Війна Росії проти України

За добу від російських обстрілів постраждали понад 35 населених пунктів України – Генштаб

За добу від російських обстрілів постраждали понад 35 населених пунктів України – Генштаб
За минулу добу Росія завдала 11 ракетних та 10 авіаційних ударів, здійснили понад 65 обстрілів з РСЗВ. Фото: slovoidilo.ua

Росіяни зосереджують зусилля для повної окупації Донецької області та утримання захоплених територій.

Ворог обстрілює позиції українських військ вздовж лінії зіткнення, веде повітряну розвідку. Залишається загроза завдання противником авіаційних та ракетних ударів на всій території України. Про це вранці 3 жовтня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Так, минулої доби Росія завдала 11 ракетних та 10 авіаційних ударів, здійснила понад 65 обстрілів з РСЗВ.

"Від ворожих ударів постраждало понад 35 населених пунктів. Зокрема, Рідкодуб, Слов'янськ, Краматорськ, Білогорівка, Бахмут, Нетайлове, Водяне, Мар'їнка, Времівка, Кривий Ріг, Запоріжжя, Залізничне та Миколаїв", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ завдали ворогу нищівного удару на Запоріжжі

З танків та артилерії різних типів росіяни били в районах Українського Чернігівської області та Басівки, Писарівки і Кияниці на Сумщині.

На Краматорському напрямку обстріляли райони населених пунктів Новосадове, Терни, Ямпіль, Сіверськ, Верхньокам'янське та Спірне. На Бахмутському напрямку вели вогонь біля населених пунктів Федорівка, Роздолівка, Веселе, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Одрадівка, Зайцеве, Торецьк, Майорськ, Неліпівка та Юр'ївка.

На Авдіївському напрямку росіяни обстріляли Авдіївку, Первомайське, Водяне, Карлівку, Красногорівку, Мар'їнку та Новомихайлівку.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін.

У ніч проти понеділка, 3 жовтня, російські окупанти ракетами обстріляли місто Запоріжжя.

Російські окупанти 2 жовтня здійснили чотири ракетні та три авіаційні удари. Було понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових та цивільних об'єктах на території України.

Зараз ви читаєте новину «За добу від російських обстрілів постраждали понад 35 населених пунктів України – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі