неділя, 28 вересня 2014 11:19

За добу бойовики 72 рази обстрілювали сили АТО, загинуло 2 мирних жителів - Тимчук

За добу бойовики 72 рази обстрілювали сили АТО, загинуло 2 мирних жителів - Тимчук
Фото: obozrevatel.com

У зоні бойових дій на Донбасі російсько-терористичні війська продовжують активні обстріли позицій українських військ.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав очільник групи "Інформаційни опір" Дмитро Тимчук.

"За добу зафіксовано 72 випадки обстрілів. Вогонь ведеться в основному з мінометів (27 обстрілів) і ствольної артилерії (16 обстрілів), противник продовжує активно використовувати РСЗО (6 обстрілів). Найбільш складна ситуація відзначається в районі н.п.Донецк, Мар'їнка, Трудівське, Красногорівка, Піски, Чорнухине, Попасна, Дебальцеве, Нікішине, Малоорлівка, Гранітне, Щастя, Сміливе, Станиця Луганська, Маріуполь", - повідомв він.

За словами Тимчука в районі н.п.Сміле скоєно напад на колону українських військ, напад було відбито. Пізніше в цьому районі скоєно напад із застосуванням вогнепальної зброї на автомобіль штабу АТО.

"Тривають обстріли бойовиками цивільних об'єктів. За попередніми даними, протягом минулої доби загинуло 2 і поранені 3 мирних жителя. В районі н.п.Дебальцево група бойовиків намагалася захопити з застосуванням вогнепальної зброї підстанцію системи електропостачання. Напад було відбито. В районі Ольгинка-Гранітне українськими військами закінчено формування лінії оборони, здатної забезпечити оборону напрямки на н.п.Волноваха, хоча в даному районі (н.п.Новотроіцкое, Гранітне) продовжує відзначатися активність ДРГ противника і обстріли позицій українських військ", - написав він.

На приморському напрямку (в районі н.п.Маріуполь) відзначаються активні рейдові і розвідувальні дії підрозділів російсько-терористичних військ. Обстріляні з ствольної артилерії і мінометів блок-пости і опорні пункти українських військ в районі н.п.Маріуполь, Сартана, Лебединське.

В м.Стаханов бойовики почали проводити обшуки в місцевих школах. Знищується вся українська символіка. Керівництво терористів обіцяє, що буде вилучена вся українська навчальна література, а замість неї будуть завезені російські підручники.

Зараз ви читаєте новину «За добу бойовики 72 рази обстрілювали сили АТО, загинуло 2 мирних жителів - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі