неділя, 29 квітня 2007 13:03

З "Інтера" масово звільняють журналістів

28 квітня більшості журналістів та творчих співробітників телеканалу "Інтер" запропонували написати заяву про звільнення з телеканалу за власним бажанням. Про це повідомили самі журналісти телеканалу.

Офіційно керівництво каналу називає масове звільнення журналістів скороченням, і про це навіть повідомили співробітникам телеканалу на загальних зборах.

Журналістів запрошують на співбесіду менеджери "Інтера" і пропонують кілька варіантів: перехід працювати в іншу інформаційну структуру, створену на базі телеканалу К-1; звільнення за власним бажанням з виплатою "відступних"; відмова звільнятися, і тоді журналіста скоротять за два місяці без виплати "відступних".

Після здійсненої реорганізації на "Інтері" взагалі не залишиться власної інформаційно-аналітичної служби, натомість новини телеканалу постачатиме новоутворена структура, сформована на базі К-1, яку вже активно поповнюють кадрами журналісти Першого національного.

За інформацією Телекритики, "низка журналістів "Інтера" планує перейти на створюваний зараз Державним комітетом телебачення і радіомовлення "Мегаканал" - об"єднання ОДТРК, яке очолить колишній випусковий редактор "Подробностей" Людмила Король".

Нагадаємо, телеканали К-1, К-2 та "Мегаспорт" є власністю бізнесмена Дмитра Фірташа. "Інтер" належить Валерію Хорошковському, якого восени минулого року призначили заступником секретаря РНБО України, пише Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «З "Інтера" масово звільняють журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі