субота, 08 жовтня 2022 16:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Вибух на Кримському мосту ‒ у Держдумі РФ погрожують Україні

Вибух на Кримському мосту ‒ у Держдумі РФ погрожують Україні
Погрожувати Україні взявся очільник комітету Держдуми з міжнародних справ та лідер ЛДПР Леонід Слуцький. Фото: svoboda.org

Якщо підтвердиться "український слід" вибуху на Кримському мосту, наслідки для України будуть "невідворотними".

Вкотре погрожувати Україні взявся глава комітету Держдуми з міжнародних справ та лідер ЛДПР Леонід Слуцький. Про це він написав у Telegram.

"Відповідь має бути жорсткою, але не обов'язково в лоб", – заявив Слуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки вибуху на Кримському мосту

За його словами, Росія "має великий досвід боротьби з терористами".

"Це мають зрозуміти ті, хто використовує такі терористичні методи… Це не просто НП. Це може бути акт тероризму, якому, як ми бачимо, вже аплодують у європейських столицях. Українські підрозділи спеціального призначення з подією, виявляється, вітає глава естонського МЗС", ‒ пише Слуцький.

Він запевнив, що Крим зараз "забезпечений усім необхідним, а стійкості кримчан можна позаздрити". Слуцький пообіцяв, що РФ відновить все у найкоротший термін.

"А всім нам це додатковий сигнал мобілізуватися", – додав Слуцький.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася "бавовна" в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався "підрив вантажного автомобіля".

Підрив Кримського мосту може бути спецоперацією Служби безпеки України. У відомстві натякають на те, що мають відношення до масштабної пожежі, яка сталася в окупованому Криму вранці 8 жовтня. Про те, що це може бути спецоперація СБУ, повідомили одразу кілька видань.

Служба безпеки України прокоментувала інформацію про те, що вона може бути причетна до масштабної пожежі на Кримському мосту.

Зараз ви читаєте новину «Вибух на Кримському мосту ‒ у Держдумі РФ погрожують Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі