субота, 08 жовтня 2022 13:28

Спецтема: Війна Росії проти України

СБУ прокоментувала свою роль у "бавовні" на Кримському мосту

СБУ прокоментувала свою роль у "бавовні" на Кримському мосту
8 жовтня в окупованому Криму спалахнула масштабна пожежа. Фото: t.me/insiderUKR

Служба безпеки України прокоментувала інформацію про те, що вона може бути причетна до масштабної пожежі на Кримському мосту.

8 жовтня в окупованому Криму сталася "бавовна". Речник СБУ Артем Дехтяренко сказав, що поки що відомство не буде коментувати цю інформацію ЗМІ, передає LIGA.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гарно" – зірки емоційно відреагували на "бавовну" на Кримському мосту і звернулися до росіян

"Ми це не коментуємо. Роль СБУ чи будь-якого державного органу України у "бавовні" будемо коментувати після нашої остаточної перемоги", – зазначив Дехтяренко.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася "бавовна" в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався "підрив вантажного автомобіля".

Після масштабної "бавовни" рух Кримським мостом повністю перекрили 8 жовтня. Окупаційна влада готує запуск поромної переправи через протоку.

На Кримському мосту, який з'єднує Росію і тимчасово окупований український Крим, зруйнована частина дорожного полотна. Горять цистерни з пальним, повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

У мережі оприлюднили відео ймовірного вибуху на Кримському мосту.

Зараз ви читаєте новину «СБУ прокоментувала свою роль у "бавовні" на Кримському мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі