вівторок, 13 березня 2007 17:20

В"єтнамського спортсмена посадили на 5 років за педофілію

У В"єтнамі у вівторок колишній чемпіон Азії з ушу спортсмен Чан Суан Ань був засуджений до п"яти років тюремного ув"язнення за педофілію, повідомили в Народному суді Ханоя.

25-річного Чан Суань Ань засудили за дії сексуального характеру відносно малолітньої дівчинки, якій на той час було 11 років.

Суд визнав спортсмена винним у "зґвалтуванні", не дивлячись на той факт, що все відбулося з "взаємної згоди" і дівчинка приховувала свій дійсний вік. Суд, проте, пом"якшив покарання і засудив колишнього чемпіона до п"яти років ув"язнення, тоді як за законом В"єтнаму за зґвалтування призначають суворіші покарання, аж до страти.

Чан Суан Ань отримав низку високих титулів у місцевих і регіональних спортивних змаганнях, зокрема у чемпіонатах Азії (золоту медаль) і миру (бронзову медаль) з ушу у 2000 та 2001 роках.

Ще один місцевий житель, що також проходить у цій справі, засуджений до 10 років позбавлення волі за організацію "купівлі-продажу сексуальних послуг", передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «В"єтнамського спортсмена посадили на 5 років за педофілію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі