субота, 13 травня 2017 16:26

В'язень помер від побоїв у СІЗО

В'язень помер від побоїв у СІЗО
На Миколаєвщині загинув ув'язнений. Фото: "Главком"

Ув'язнений помер в Ольшанській виправній колонії № 53 у Миколаєвській обл. За попередньою інформацією, чоловік помер від побоїв.

Про це повідомила прес-секретар прокурора Миколаївської області Валерія Власова, передає "Главком".

"За фактом смерті ув'язненого відкрито кримінальне провадження за ч 2. ст. 121 Кримінального кодексу (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Слідство продовжує встановлювати причини події і винних у смерті чоловіка", - каже вона.

З неофіційних джерел стало відомо, що засудженого після побоїв відвезли у тяжкому стані до лікарні. Там він невдовзі помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коти та діри у підлозі" - результати несподіваної перевірки виправної колонії

ЗМІ повідомляють, що в колонії готується бунт. Там проводять масові обшуки. Залучили спецпризначенців. Адміністрація колонії запевнила, що обшуки були плановими і за ними слідкувала прокуратура.

"Дані заходи є плановими і проводяться відповідно до раніше затвердженого графіка. При проведенні обшуків особлива увага звертається на дотримання законності і прав засуджених. За цим стежать працівники прокуратури. Адміністрація також повідомляє, що ніякі спецпідрозділи для проведення обшуку не притягувалися", - повідомляє адміністрація.

В київському слідчому ізоляторі (Лук'янівський СІЗО) на вулиці Дегтярівській, 13 сталася пожежа.

Горить одна з будівель слідчого ізолятора. На подвір'ї видно відкритий вогонь, чути вибухи шифера.

Зараз ви читаєте новину «В'язень помер від побоїв у СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі