четвер, 13 лютого 2014 14:05

ВРЮ перевірить суддю, яка за вбивство дала сину депутата лише 4 роки умовно
2

Фото: Фото: Михайло Перков

Вища рада юстиції перевірить на предмет порушення присяги дії судді Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області Світлани Дручкової. Відповідну перевірку зініціював член ВРЮ Андрій Портнов.

Нагадаємо, 10 лютого суддя Світлана Дручкова винесла вирок Дмитру Червонюку, котрий на смерть збив 26-річного Олега Крушельницького.
19-річного Дмитра засудили до 4 років позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік. Хлопця випустили з зали суду.

Санкція статті, за котрою судили Червонюка, передбачає покарання від 3 до 8 років ув'язнення. Прокуратура вимагає Червонюку 7 років позбавлення волі, і готує апеляцію.

Нагадаємо, мати Дмитра Галина Червонюк є депутатом Хмельницької обласної ради, президентом асоціації приватних підприємців "Едельвейс". Батько Олег Червонюк – власник цілісного майнового комплексу Рівненського льонокомбінату.

Окрім того, ім'я Дмитра Червонюка з'явилося на сайті з персонами, які "порушують права громадян України". Простіше кажучи, його записали у "скоти".

Нагадаємо, у проекті "#НеБутиСкотом", створеним партією "Демократичний Альянс" будь-який користувач мережі може розмістити інформацію про чиновника, який зловживає владою та службовим становищем. Головне - потрібно надати докази таких порушень.

На сайті це вже друга особа від Хмельничини. Першим у "скоти" записали губернатора Хмельницької області Василя Ядуху. Чиновника звинувачують у захоплення землі і ставків.

 

Зараз ви читаєте новину «ВРЮ перевірить суддю, яка за вбивство дала сину депутата лише 4 роки умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі