неділя, 05 березня 2023 16:40

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ ліквідували підрозділ окупантів на одному з важливих напрямків: відео

ЗСУ ліквідували підрозділ окупантів на одному з важливих напрямків: відео
Воїни 77-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили підрозділ окупантів на одному з важливих напрямків. Фото: Генштаб

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, наші десантники знищили ворожий підрозділ на одному з важливих напрямків. Водночас окупанти продовжують активні наступальні дії незважаючи на чималі втрати в живій силі та військовій техніці. Про це Десантно-штурмові війська ЗСУ повідомили в Telegram.

"Воїни 77-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили підрозділ окупантів на одному з важливих напрямків. На відео зафіксовані залишки розбитого вщент ворожого підрозділу та зачистку позицій противника", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ влучно вдарили по окупантах на півдні ‒ у росіян суттєві втрати

Також повідомляється, що у більшості знищеного особового складу окупантів помічені черевики, елементи форми одягу та спорядження ЗСУ.

"Очевидно воно було зняте з полонених або загиблих українських воїнів. Проте, Бог їх за це покарав, руками українських десантників!" – додали захисники.

Запеклі бої тривають на Луганщині. Там російські загарбники намагаються наступати на лінії Сватове-Кремінна.

Але ці спроби, ймовірно, досягають своєї кульмінації. Російська пропаганда вже готується до новин про втрату РФ ініціативи. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), публікуючи свіжі карти бойових дій в Україні.

Також російські війська 4 березня продовжували спроби оточити Бахмут. Генштаб України повідомив, що українські війська відбили російські атаки на сам Бахмут.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ ліквідували підрозділ окупантів на одному з важливих напрямків: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі