пʼятниця, 12 червня 2015 11:05

Ворожа артилерія накрила Новотошківку та Кримське: 4 воїнів поранені

Ворожа артилерія накрила Новотошківку та Кримське: 4 воїнів поранені
Фото: dt.ua

Російські терористи обстріляли забороненими видами озброєння Кримське, внаслідок чого четверо бійців АТО отримали поранення.

Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля. 

"Вчора (11.06), починаючи з другої половини дня й до пізньої ночі, в Кримському тривали бойові дії – перестрілки з автоматичної зброї, обстріли з гранатометів, мінометів та артилерії. Вогонь по наших позиціях у районі протитуберкульозного диспансеру вівся з боку окупованих Фрунзе та Сокільників.

Житловий сектор Кримського не постраждав, однак внаслідок бойових дій поранені четверо наших бійців. Троє отримали осколкові поранення від мінометних мін, один – від артилерійського снаряду. Всі поранені госпіталізовані, у двох із них поранення оцінюються, як серйозні. Зранку в Кримському тихо", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вночі обстрілів зазнала й Новотошківка, що на автодорозі Бахмутка. Близько 21.30 по позиціях наших військових із боку окупованого Донецького завдали мінометного та артилерійського удару. Також бойові дії увечері й серед ночі велися в Станиці Луганській (локальні перестрілки без серйозних наслідків), Родині (бойовики з Михайлівки обстріляли наш крайній блокпост із мінометів та гранатометів), Трьохізбенці (обстріли наших військових із гранатометів та стрілецької зброї), Щасті (періодичні обстріли позицій українських силовиків поблизу мосту через Сіверський Донець).

Зараз ви читаєте новину «Ворожа артилерія накрила Новотошківку та Кримське: 4 воїнів поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі