середа, 18 березня 2015 13:17

Ворог потайки нарощує сили на лінії фронту й проводить активну розвідку - штаб

Ворог потайки нарощує сили на лінії фронту й проводить активну розвідку - штаб
Фото: portalnews24.com

Терористи продовжують вести розвідку, обстрілювати позиції сил АТО та розхитувати ситуацію на підконтрольній Україні території.

Про це на щоденному брифінгу повідомив речник штабу АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Противник продовжує проводити приховане нарощування своїх угруповань поблизу лінії розмежування, активізує розвідку з використанням безпілотних літальних апаратів - зафіксовано 3 таких епізоди, а також проводить радіолокаційну розвідку.

З метою поширення панічних настроїв на територіях, що контролюються українською владою, бойовики цілеспрямовано поширюють інформацію про підготовку до наступу на різних напрямках. При цьому дата початку анонсованого наступу постійно переноситься.

Кількість збройних провокацій проти українських військових залишається стабільною, фактів роботи ворожої артилерії по наших позиціях не зафіксовано, проте були випадки використання бронетехніки НЗФ проти українських бійців. Також працюють ворожі снайпери", - розповів Лисенко.

За його словами, місцями найбільшого напруження традиційно залишаються населені пункти на схід від Маріуполя, у районі Донецького аеропорту та Бахмутської траси.

Зараз ви читаєте новину «Ворог потайки нарощує сили на лінії фронту й проводить активну розвідку - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі