пʼятниця, 04 вересня 2015 09:47

Ворог намагається "розкрити" оборону АТО на всю її глибину - Тимчук

Ворог намагається "розкрити" оборону АТО на всю її глибину - Тимчук
Фото: uapress.info

Терористи від бойових дій перейшли до активної розвідки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук. 

"Російсько-терористичні війська на Донбасі демонструють низьку активність у плані обстрілів і збройних провокацій, одночасно зосередившись на проведенні розвідзаходів (насамперед - силами ДРГ і дрібних піхотних груп), намагаючись "розкрити" угруповання сил АТО на всю глибину оперативної побудови. Такі заходи іноді закінчуються не особливо вдало для терористів.

Зокрема, південніше Авдіївки до одного з опорних пунктів українських військ висунулася піхотна група бойовиків (28-30 чол.), яка, попередньо розбившись на кілька дрібних груп, проникла в "зеленку" на нейтральній смузі і зайняла позиції для спостереження. Через деякий час одна з цих дрібних груп відкрила безладний вогонь по розвалинах на нейтральній смузі, де не відзначалося ніякої присутності людей. Інші дрібні групи підтримали "товаришів" інтенсивним вогнем, розкривши свої позиції.

Після чого групи перенесли вогонь на позиції українських військ і відійшли, діючи тактично грамотно - сформувавши авангард, залишивши вогневу групу прикриття (ар'єргард)", - написав Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Ворог намагається "розкрити" оборону АТО на всю її глибину - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі