вівторок, 03 вересня 2024 08:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Повітряні сили розкрили подробиці нічної атаки росіян

У ніч проти 3 вересня ворог завдав удару трьома балістичними ракетами "Іскандер-М"/KN-23 із Криму, керованою авіаційною ракетою Х-59/69 із Курської області та 35-ма ударними БпЛА типу Shahed-131/136.

Райони пусків дронів - Курська область у Росії та мис Чауда в тимчасово окупованому Криму, повідомили у вівторок Повітряні сили.

"До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України. У результаті протиповітряного бою збито 27 ударних БпЛА Shahed-131/136, шість - локаційно втрачені, інформація про руйнування чи потерпілих не надходила. Ще два ворожі безпілотники полетіли в напрямку Бєлгородської області РФ та окупованої Донеччини", - сказано в повідомленні.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Одеській, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки смертельної атаки РФ на Дніпро

Автор: ПС
  ЗБИТО 27 УДАРНИХ БПЛА
ЗБИТО 27 УДАРНИХ БПЛА

Росіяни здійснили 81 обстріл 12 громад Сумщини. Унаслідок атак РФ поранені три людини.

Зараз ви читаєте новину «Повітряні сили розкрили подробиці нічної атаки росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі