вівторок, 30 вересня 2014 20:50

Воїнам АТО замість продуктів привезли нові банківські картки

Воїнам АТО замість продуктів привезли нові банківські картки
Фото: ipress.ua

У Дебальцевому назріває скандал серед бійців 17 батальйону тероборони, яким керівництво АТО замість довгоочікуваного продуктового підкріплення привезло пакети з новими зарплатними картами. Про це пише ТВі.

За словами бійців батальйону, сьогодні приїхали прямо до військових представники фіндепартаменту і заявили, що солдати більше не отримають зарплату, якщо не поміняють банк.

Як розповів старшина роти 17 батальйону Сергій, бійці в паніці і намагаються зрозуміти, що тепер робити. Найбільше хлопці обурені тим, що у відповідь на прохання передати свіжі продукти командування АТО посилалося на складні бойові умови, а як нікому не потрібні карти привезти - так одразу приїхали під кулі і Гради.

"Люди під постійним обстрілом, до нас заїжджають тільки на БТРах і ніяк не можуть довезти продукти, а тут - нате - переводьте свої зарплати в "Ощадбанк", - говорить один з бійців 17 батальйону. - У військових купа питань, навіщо такий поспіх, для цього, по-перше, потрібно їхати додому, щоб все правильно зробити, і як тепер передавати гроші сім'ям?.. "

Зараз ви читаєте новину «Воїнам АТО замість продуктів привезли нові банківські картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі