вівторок, 14 квітня 2015 07:53

Ворог за ніч 26 разів порушив перемир'я

Ворог за ніч 26 разів порушив перемир'я
Фото: tsn.ua

13 квітня з 18 години вечора до опівночі російсько-терористичні війська так званих ДНР і ЛНР продовжували збройні провокації, вели обстріли позицій наших військ. Бандформування на лінії розмежування 26 разів порушили режим тиші, здебільшого із застосуванням мінометів, у тому числі у 8 випадках – калібру 120 міліметрів.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Найбільш напруженою була ситуація на Донеччині, де ворог вів інтенсивний вогонь у бік наших позицій із мінометів, танків, зенітної установки, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї в районі населених пунктів Піски, Авдіївка, Опитне, а також шахти Дутовка.

О 19.20 до 21.10 ворог обстріляв із артилерії калібру 122 міліметри наші позиції поблизу Авдіївки і Пісків. Крім того, у районі Авдіївки з 22 до 23 години під час гранатометних обстрілів застосувалися запалювальні боєприпаси.

У районі Маріуполя вечір понеділка пройшов без обстрілів.

На Луганщині противник двічі обстріляв наш опорний пункт зі стрілецької зброї неподалік Старого Айдара, а в районі урочища Суходол застосував по наших позиціях міномети калібру 120 міліметрів.

У зазначений період ворог достатньо активно вів повітряну розвідку. На Луганщині та поблизу Маріуполя нашими військовими зафіксовано 8 прольотів безпілотників противника. Один із них над населеним пунктом Тепле поблизу Станиці Луганської збито засобами протиповітряної оборони Збройних Сил України.

Зараз ви читаєте новину «Ворог за ніч 26 разів порушив перемир'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі