неділя, 24 квітня 2022 07:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог посилив наступ на Донбасі: де тривають найзапекліші бої

Ворог посилив наступ на Донбасі: де тривають найзапекліші бої
Ворог посилює наступ і штурм на Донбасі. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Донецькому й Таврійському напрямках ворог обстрілює наші війська із застосуванням мінометів, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню на всій лінії зіткнення.

Активізував наступальні й штурмові дії на Сіверськодонецькому, Курахівському та Попаснянському напрямках, повідомили в Генштабі Збройних сил України вранці 24 квітня.

"Тривають бої в районах населених пунктів Зарічне, Рубіжне й Попасна", - зазначили в Генштабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія знову влаштувала пекельну добу на Донбасі: фото наслідків

На Сіверськодонецькому напрямку ворог навів понтонні переправи через річку Красна. На Авдіївському напрямку нарощує систему протиповітряної оборони.

У Маріуполі противник продовжував обстрілювати та блокувати наші підрозділи в районі Азовсталі. Завдає авіаційних ударів, зокрема й із літаків дальньої авіації. Використовуючи залізничне сполучення, противник намагається налагодити логістичне забезпечення військ.

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито 12 атак російських окупантів, знищено чотори танки, 15 одиниць броньованої та чотири одиниці автомобільної техніки, п'ять артилерійських систем.

Зараз ви читаєте новину «Ворог посилив наступ на Донбасі: де тривають найзапекліші бої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі