понеділок, 28 лютого 2022 13:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог нещадно обстрілює Чернігів - палає "Епіцентр"
4

28 лютого о 12:20 окупаційні війська Росії почали інтенсивно обстрілювати Чернігів. Ворог потужно гатить вже 20 хв. на вул. Бєлова, Рокосовського, Доценко, Пухова.

Про це повідомила пресслужба ДСНС України.

Фото: ДСНС України

"Ворог нещадно обстрілює Чернігів. В зоні ураження приватні та багатоповерхові житлові будинки. Виникла пожежа в районі "Епіцентру", - ідеться в повідомленні.

У результаті атаки ворога пожежі охопили також прилеглі будинки цивільних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти скинули бомби на житлові будинки в Сартані

"Наполегливо просимо місцевих жителів Чернігова та навколишніх сіл не виходити на вулицю, не пересуватися лісосмугами та посадками, ґрунтовими дорогами, місто навколо заміноване та готове до оборони від окупантів. Тримайтеся ближче до укриттів.

Противник не полишає спроб атакувати наше місто, і всі силовики в стані готовності до оборони", - наголосило Оперативне командування "Північ".

Росія о 4:00 24 лютого ранку напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Ворог нещадно обстрілює Чернігів - палає "Епіцентр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі