неділя, 10 грудня 2023 14:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог наступає по всьому фронту: Сирський заявив про складну ситуацію на сході

Ворог наступає по всьому фронту: Сирський заявив про складну ситуацію на сході
Командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський провів нараду з командирами, які тримають оборону на цій ділянці фронту. Фото: t.me/osirskiy

У неділю, 10 грудня, командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський провів нараду з командирами, які тримають оборону на цій ділянці фронту.

За його інформацією, ситуація на сході України залишається складною, ворог наступає по всій лінії фронту. Про це Сирський повідомив у Telegram.

Командувач наголосив, що українські військові забезпечують стійкість оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники зменшили кількість штурмів: Тарнавський розповів про ситуацію на Таврійському напрямку фронту

Командування проаналізувало обстановку та розглянуло варіанти подальших дій.

"Оперативна ситуація на сході залишається складною. Ворог не припиняє ведення наступальних дій по всьому фронту", - зазначив Сирський.

Під час наради командувач Східного угруповання військ та командири прийняли необхідні рішення та вжили заходи для забезпечення стійкості нашої оборони, збереження життя українських воїнів та раціонального використання боєприпасів.

Українські війська наступають у Запорізькій області.

ЗСУ успішно контратакували на захід від Роботиного, передає Інститут вивчення війни (ISW).

Водночас 8 і 9 грудня опублікували геолокаційні кадри, які показують, що російські окупанти ймовірно просунулися на південний схід від Тернів (17 км на захід від Кремінної).

Російські джерела кажуть, що 9 грудня українські війська атакували на лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна, біля Синьківки, Новоселівського, Серебрянського лісництва та Білогорівки.

Зараз ви читаєте новину «Ворог наступає по всьому фронту: Сирський заявив про складну ситуацію на сході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі