середа, 15 серпня 2018 08:28

Водієві, що збив пішоходів, влаштували самосуд
3

У Миколаєві влаштували самосуд над водієм, що збив пішоходів
Фото: novosti-n.org
У Миколаєві влаштували самосуд над водієм, що збив пішоходів
У Миколаєві влаштували самосуд над водієм, що збив пішоходів

14 серпня ввечері на перетині проспекту Центрального і вул. Рюміна в Миколаєві сталася аварія.

Автомобіль Daewoo Lanos збив жінку, яка переходила разом з дитиною вулицю пішохідним переходом.

Lanos повертав з вул. Рюміна направо, на проспект, в напрямку вул. 8-го Березня. При здійсненні повороту водій зупинився і пропустив трьох пішоходів, а ось жінку з дитиною, які переходили проспект трохи далі, не помітив через яскраве сонце. Водій почав рух і штовхнув пішохода, пише місцеве видання novosti-n.org.

Від отриманого удару жінка впала на асфальт. Дитина не постраждала.

Двоє перехожих, які стали свідками аварії, підбігли до автомобіля і витягли з нього 64-річного водія. Його кілька разів ударили в обличчя. Тоді чоловіки витягли з салону авто 65-річну дружину водія, яка сиділа на передньому сидінні. Жінку також вдарили кілька разів і повалили на асфальт. В автомобілі розбили скло правих задніх дверей і відірвали дзеркало заднього виду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти постраждали у лобовому зіткненні автомобілів

Поліцейським, які приїхали на місце ДТП, чоловіки пояснили свої дії. Їм здалося, ніби водій хоче сховатися, і вони таким чином намагалися "запобігти" його від'їзду з місця аварії.

Потерпілу під час ДТП жінку забрала "швидка". Після надання медичної допомоги її мали відпустити додому. У чоловіків, які били водія і його дружину поліцейські взяли пояснення і відпустили. Водій Lanos після оформлення ДТП мав намір написати заяву до поліції про хуліганські дії щодо себе і своєї дружини.

На одному з пляжів у Запоріжжі люди "на гарячому" спіймали злодія і влаштували йому самосуд. Коли п'яний зловмисник намагався втекти зі здобиччю, його зловили і почали бити.

Зараз ви читаєте новину «Водієві, що збив пішоходів, влаштували самосуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі