пʼятниця, 23 вересня 2016 17:07

Водій маршрутки душив неповнолітнього пасажира

Водій маршрутки душив неповнолітнього пасажира

23 вересні близько 8-ї години ранку ранку в Ужгороді водій маршрутки №22 душив 15-річного Олександра Яцка, студента одного із коледжів. Хлопець зміг втекти від нападника, і уже на заняттях йому стало зле.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у поліції області.

"15-річний хлопець сів у маршрутку на вулиці Достоєвського та заплатив за проїзд 50-гривневою купюрою. Водій, давши хлопцеві решту, обрахувався на 20 гривень в свою користь. У відповідь на зауваження юнака водій відреагував грубо. На кінцевій зупинці після словесної перепалки чоловік схопив за шию свого пасажира", - повідомили правоохоронці.

Під час занять Олександрові стало зле - відчув запаморочення та біль у шиї, про що повідомив завуча коледжу. Дізнавшись подробиці інциденту, педагог відвіз юнака до Ужгородської міської лікарні, де постраждалому було встановлено діагноз - забій шиї та зафіксовано наявність гематоми. Медики викликали поліцію і направили дитину на дообстеження у дитячу поліклініку.
В поліції хлопцеві надали направлення на судову медичну експертизу для встановлення тяжкості отриманих ушкоджень, проводиться перевірка даного факту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій-порушник відлупцював копа

Нагадаємо, у центрі Ужгорода біля смітника правоохоронці знайшли покинуту дівчинку, на вигляд 2-3 роки. Вона замерзла й була голодна. Поліцейські розшукали батьків дитини, за фактом залишення у небезпеці відкрито кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Водій маршрутки душив неповнолітнього пасажира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі